Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/blablapr/gamrat.com.ua/www/wp-content/themes/blog-prime/inc/breadcrumbs.php on line 259

Тераса на роки: дерево, плитка чи композитна дошка?

Тераса на роки: дерево, плитка чи композитна дошка?

Садові та прибудинкові тераси все частіше покриваються композитними дошками ПВХ. Така тераса не потребує частого оновлення та фарбування, тому є запорукою довговічності та краси протягом багатьох років. Композитні дошки для тераси – це не тільки зручно, вони також є чудовим поєднанням особливостей деревини з найкращими характеристиками ПВХ.

Будівництво або оновлення тераси вимагає зусиль і часу. І оскільки в середньому кожні шість років ми проводимо ремонтні роботи, варто інвестувати в сучасне та естетичне рішення, яке використовує безпечні матеріали, прості та швидкі в монтажі.

Композит ,плитка чи дерево.

Терасна плитка, як акуратно не була б покладена, в умовах погодних умов: вологості та морозу, не має шансів. Дерев’яні терасні дошки поводяться аналогічно, та потребують технічного обслуговування та просочення – кілька разів на рік.

То що робити, щоб тераса прослужила довгі роки, весь час виглядала добре, а її утримання не вимагало великих затрат грошей та часу?

Рішення одне. Можна використовувати композитні терасні дошки, які не деформуються, не тріскаються і не гниють. Вони стійкі до грибків, цвілі та гниття. Крім того, композит є негорючим продуктом. Більш універсального матеріалу поки не винайдено. Перевага композиту – це не тільки його довговічність … Почнемо з чищення – робимо це з мийкою під тиском або звичайною щіткою. Якщо виникає потреба – Ви можете оновити поверхню тераси спеціальним реноватором. Але Зручність – це не завжди пріоритет для усіх. Багато людей довіряють лише натуральним матеріалам, та неохоче звертають увагу на інші пропозиції. Композитні терасні дошки добре себе зарекомендували у змаганні з натуральною деревиною. Вони виготовлені з безпечних матеріалів: деревного борошна, сучасних полімерів та УФ-фільтрів. Хімічний склад не містить летких сполук або важких металів, таких як ртуть і свинець. Тераса з композитного матеріалу має антислизьку поверхню, що є важливим, якщо членами домогосподарства є діти та люди похилого віку. Композитна терасна дошка ПВХ доступна у багатьох кольорах, таких як: волоський горіх, каштан, антрацит та клен.

Поверхня терасної дошки фірми GAMRAT SA є додатково брашованою та має рифлену поверхню по всій довжині. Крім того, виробник пропонує 25-річну гарантію на цей продукт!

Нова тераса, як пригода!

Терасна дошка GAMRAT доступна у багатьох розмірах, та проста в монтажі. Таким чином ми можемо самостійно змонтувати терасу, використовуючи саморізи, які ідуть в комплекті та спеціальні біти типу TORX. Тому монтаж поверхні тераси може бути не лише цікавою пригодою та новим досвідом, але також може принести велике задоволення. Нарешті, ми не тільки роками будемо користуватися терасою, насолоджуватися нею, а й зможемо похвалитися нею перед друзями. Продукт GAMRAT SA також був продуманий іншими рішеннями, що полегшують будівництво місця для відпочинку, це системи оздоблення сходів, кутові молдинги, торцеві ковпачки.

Варто також пам’ятати, що композит це матеріал, який можна використовувати не тільки на терасі , але і як матеріал для майданчиків, облаштування басейну та доріжок.