Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/blablapr/gamrat.com.ua/www/wp-content/themes/blog-prime/inc/breadcrumbs.php on line 259

Композитні тераси GAMRAT

Композитні тераси GAMRAT

Тераса – це місце, де кожен може відпочити після важкого робочого дня та скористатися перевагами свіжого повітря. Це місце, де ми проводимо приємні хвилини з родиною чи друзями. Плануючи та будуючи терасу, варто визначитися з міцною та естетичною обробкою тераси, що дозволяє використовувати її довгі роки без необхідності оновлення та постійного обслуговування. Тому найкращим рішенням буде зробити терасу з сучасних і міцних композитних дощок.

Наша компанія пропонує продаж та монтаж композитних терасних дощок , які є прекрасним рішенням для будівництва або модернізації балконів, терас, майданчиків тощо. Композитна терасна дошка відрізняється винятковою міцністю і довговічністю. Конструкції з композиційних матеріалів також характеризуються стійкістю до несприятливих погодних умов. Вони зберігають свій привабливий зовнішній вигляд, незважаючи на вплив сонячних променів, дощу та навіть морозу. Композитні тераси не зазнають біологічної корозії, оскільки вони нечутливі до шкідників.

Композитна терасова дошка – ціна адекватна якості!

Композитні терасні дошки – ідеальне поєднання деревного борошна, пластику та рафінуючих речовин. Через те, що тераси, краї басейну та ставу, мости та інші подібні споруди щодня піддаються руйнівному впливу води, використання композитних дощок стане найкращим рішенням . Композитна терасна дошка зберігає стійкість до вологи та стирання, незважаючи на довгі роки використання. Композитна терасна дошка – гарантія довговічності протягом багатьох років. Саме наші композитні терасні дошки дають необмежені варіанти облаштування зовнішніх терас та інтер’єрів.

Композитні дошки GAMRAT SA – це якісний матеріал, що використовується дизайнерами та підрядниками як при будівництві терас, садів ресторанів, альтанок, внутрішніх дворів, доріжок, парканів, фасадів, так і при облаштуванні загальнодоступних рекреаційних зон. Композитні дошки застосовуються, серед іншого, для будівництва терас, парканів та фасадних систем. Для них характерна висока стійкість до погодних умов, тому їх можна використовувати для цілорічних споруд на відкритому повітрі.

Технологія: Для виготовлення композитних терасних дощок використовуються щонайменше два компоненти. Композити GAMRAT складаються з деревного борошна та ПВХ, в однакових пропорціях. Процес виробництва WPC (композит з деревини та пластику) включає поєднання деревної муки та пластику, які щільно зв’язані між собою технологією коекструзії.

Матеріал : використовувана технологія дозволяє виготовити міцний матеріал, який зберігає зовнішній вигляд деревини і в той же час має характеристики пластику. Завдяки своєму вигляду, що нагадує натуральну деревину та високій міцності, композитні дошки GAMRAT забезпечують тривалий комфорт використання, який зберігається на тривалий час.

Особливості композиту :

• Він не вимагає просочення або обслуговування

• Не ковзаюча поверхня

• Легко монтувати та доглядати

• Не потрібно оновлювати дошку після зими

• Стійкий до несприятливих погодних умов

• Він не гниє і не розшаровується

• Стійкий до комах

• Стійкий до цвілі та грибків

• Вогнетривкий

Переваги композиту:

• Зручність – матеріал не потребує обслуговування(просочення та фарбування). Композит надзвичайно стійкий до стирання, йому не шкодить ні солона вода ні вода із хлором. Композитна терасна дошка GAMRAT стійка до несприятливих погодних умов, зберігає стійкість до процесів біологічного розкладання. Її догляд не займає багато часу.

• Збереження природних ресурсів – матеріал повністю екологічний. Він виготовлений з полімерного матеріалу, а також деревного борошна, яке походить з хвойних і листяних дерев. Такий композит повністю піддається переробці.

• Безпека – матеріал не містить свинцю, має набагато меншу здатність до займання, на відміну дерева. Він нейтральний для страждаючих алергією і не нагрівається. Все це гарантує комфорт та зручність користування.

• Висока якість – матеріал не тріскається під впливом високої температури, не гниє і не викривляється. Йому не загрожує шкідливий вплив цвілі, грибів та інших шкідників. Завдяки цим особливостям він довго зберігає незмінну форму та привабливий зовнішній вигляд.